Category Archive: Nieuws

Jun 27

Domboweekend 2018

Hou alvast het weekend van 9-11 november vrij in je agenda. Dan is het namelijk weer tijd voor het jaarlijkse Domboweekend, een gezellig weekend waarin spelletjes worden gespeeld, biertjes gedronken en waar je ook nog kan bridgen!

Jun 27

Afscheid eDommy

Helaas hebben we niemand bereid gevonden om Floris op te volgen als redacteur van de eDommy. We willen natuurlijk alle oud-redacteuren onwijs bedanken voor hun inzet! Oude eDommy’s kunnen nog worden gelezen onder het kopje ‘eDommy’ op de site. Voel je je toch geroepen om een redactie te vormen? Schroom niet, licht het bestuur even …

Continue reading »

May 21

Definitieve uitslag Dombo viertallentoernooi

Beste Toernooideelnemers en Dombo’s De uitslag van het Dombo 4tallen toernooi is eindelijk definitief. Bedankt voor jullie deelname aan het toernooi en jullie geduld en sportieve houding op de dag zelf en op het wachten op de uitslag de week erna. De eerste prijs is gewonnen door team “Ik zei een lytske, Tim” met Dennis …

Continue reading »

Apr 24

Dombo ontsnapt uit Escaperoom

Met nog 4 minuten en 53 seconden wisten Martin, Chiara, Fleur, Tilly en Saskia te ontsnappen uit de Escape Room!  Goed gedaan! De volgende activiteit staat komende zaterdag alweer op de planning, spelletjesavond bij SVE, tot dan!

Apr 20

Dombo wint Districtsbeker!

Overtuigend heeft Dombo afgelopen woensdag de Districtsbeker veroverd! Met een score van 106-23 werd B.C. Het Witte Huis uit Zeist verslagen. Voor Dombo hebben Kees-Jan, Patrick, Dennis en Hans gespeeld, gefeliciteerd!!!

Apr 03

ALV verplaatst!

De voorjaars-ALV zal plaatsvinden op 17 mei om 19.30 u bij SVE. Eerder hadden we gemeld dat de ALV op 19 april zou plaatsvinden, maar op die datum zijn er te veel bestuursleden verhinderd.

Mar 25

Frank van der Loo wint 32e Dombo Dies!

De 32e Dombo Dies is gewonnen door Frank van der Loo. Hij won ook de avondzitting bij SVE. De middagzitting, waarbij de binnenstad van Utrecht onveilig is gemaakt, is gewonnen door Joost Peels. Hieronder een sfeerimpressie en natuurlijk een foto van de winnaar!

Mar 20

Inschrijving voor Dombo Viertallentoernooi is geopend!

Beste Bridgers De inschrijving voor het Dombo 4tallen toernooi 2018 is geopend! Op 10 mei zijn jullie allemaal weer welkom in het Denksportcentrum Den Hommel. Volg de link voor digitale inschrijving: Inschrijven Dombo Viertallentoernooi Inschrijfgeld: 60 euro per team Prijzengeld: 500 euro (bij voldoende aanmeldingen) Het inschijfgeld kan worden overgemaakt naar NL96 INGB 0003644328, de rekening van …

Continue reading »

Mar 18

Dombo geplaatst voor finale Districtsbeker

Na een succesvolle halve finale, waarin KJ en Patrick en Wouter F. en Remco vd H. met 17-3 van BOD (Houten) hebben gewonnen, zal Dombo woensdag 18 april de finale spelen! De tegenstander zal Heksentoer of HWH zijn.

Mar 12

Dombo zeer succesvol op Toekomstdrive

Afgelopen weekend vond de Toekomstdrive plaats. Dit is een landelijk toernooi voor bridgers die net de cursus hebben gevolgd (en dus nog niet zo lang spelen). Ellen en Lian zijn eerste geworden bij dit toernooi! Ook een mooie derde plaats voor Alette en Chiara en een vierde plaatse voor Meine met zijn partner Nick. Felicitaties …

Continue reading »

Older posts «