«

»

Jan 30

Ruitenboertoernooi 2008

Ruitenboertoernooi is een landelijk toernooi, waarvan de voorronde bij de clubs gespeeld wordt. Elke jaar doen Domboërs mee aan dit gezellige toernooi en komen soms ver (2 keer achter elkaar gewonnen) en soms minder ver. Dit jaar wordt de Ruitenboer bij DOMBO op donderdag 6 maart gespeeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per paar. Inschrijving geschiedt op de avond zelf. We spelen naar alle waarschijnlijkheid 24 spellen en naderhand krijg je een boekje met de spelverdelingen waarin ook commentaren van bekende bridgers zijn opgenomen!

Iedereen mag meedoen aan de voorronde: er zijn dus geen beperkingen op grond van rating of speelsterkte: de hele club kan meedoen!
Aan de halve finale en finale kunnen paren alleen meedoen als beide spelers voldoen aan de volgende criteria:

  • lid zijn van de NBB
  • rating (per 1 september 2007) moet lager zijn dan 1600; voor spelers die lid zijn van méér dan een vereniging, is een rating van maximaal 1700 toegestaan. 
  • sinds seizoen 2003-2004 niet gespeeld hebben in een bondscompetitie (Tweede Divisie of hoger, Bondsklasse vrouwenparen).

Kort gezegd komt deze regeling erop neer dat slechts een heel beperkt aantal leden (de echte goeies) niet mee mag doen. Voor jouw rating kun je terecht op www.mijnnbb.nl .

Kijk voor meer informatie op http://www.bridge.nl/NBBframe_wedstrijd.htm onder het kopje “Ruitenboer”