«

»

Jan 07

Tussenstand viertallencompetitie

Bij het nieuwe jaar hoort ook een tussenstand van de viertallencompetitie.  Hoe doen de viertallen het, waar is kans op promotie en wie moeten hun plaats nog veilig stellen? Je leest het hieronder!

 

Dombo 1 – Tweede Divisie

Na zeven van de negen wedstrijden staat  Dombo 1 op de zesde plaats van de 14, met een gemiddelde van 10,51. Geen kans meer op promotie, maar een plek in de top 3 is nog mogelijk.

Dombo 2 en Dombo 3 – Hoofdklasse poule B en A

Zowel Dombo 2 als Dombo 3 staan halverwege de competitie op de 7e plaats van de 8, met een gemiddelde van respectievelijk 8,60 en 7,66. Nummer 7 en 8 degraderen, maar er is nog van alles mogelijk, de verschillen tussen de teams zijn niet groot.

Dombo 4 – Eerste klasse poule B

Dombo 4 staat net boven de streep, op de zesde plaats van de acht, met een gemiddelde van 7,97. Omdat nummer  zes en zeven erg dicht bij elkaar zijn, blijft het zeker spannend.

Dombo 5 – Eerste klasse poule D

Met een gemiddelde van 11,71 en een derde plaats is Dombo 5 op dit moment het hoogste geplaatste Domboteam in de eerste klasse. Promotie zal lastig worden met een nummer 1 met een gemiddelde boven de 14, maar is niet onmogelijk. Dombo 5 moet ook nog één wedstrijd van de eerste helft inhalen.

Dombo 6 – Eerste klasse poule C

Een vierde plek voor Dombo 6 met een gemiddelde van 9,25. Met twee teams in deze poule met een gemiddelde boven de 14, is promotie niet meer mogelijk.

Dombo 7 – Eerste klasse poule A

Dombo 7 staat op de zevende plaats (van de acht), met een gemiddelde van 8,26. Om degradatie te voorkomen zijn nog een aantal goede wedstrijden nodig.

Dombo 8 – Eerste klasse poule D

Voor Dombo 8 een zesde positie, net boven de streep, met een gemiddelde van 8,44. Zij starten de tweede helft van het seizoen met de wedstrijd tegen Dombo 5.

Dombo 9 – Tweede klasse poule E

Met een gemiddelde van 10,91 staat Dombo 9 op de vierde plek (van de zeven). Nummer 1 heeft een gemiddelde van net boven de 12, dus met een goede eindsprint zijn er nog promotiekansen.

 

Op dit moment lijkt het nog geen heel succesvol seizoen te worden voor Dombo, met twee teams met nog promotiekansen en enkele teams die degradatie moeten voorkomen.

Iedereen succes toegewenst voor de tweede helft van de competitie!