«

»

Jan 09

Dombo Dies zaterdag 24 maart!

De datum voor de Dombo Dies van 2018 is bekend, deze zal gevierd worden op zaterdag 24 maart!
Verdere informatie volgt, maar zoals gebruikelijk start het aan het eind van de ochtend in de binnenstad, en verhuizen we voor het avondeten naar SVE, waar ook de avondzitting wordt gespeeld. Het is mogelijk alleen aan de middag- of avondzitting mee te doen.
Voor wie nog nooit heeft meegespeeld: het is een individueel toernooi, waarbij je steeds met een andere partner speelt.
Voor de Diescommissie (op dit moment bestaande uit Remco vd H, Mirjam, Vincent vd V (boekje) en Jessica) zijn we nog op zoek naar een aanvullend lid, dus lijkt het je leuk mee te helpen organiseren, stuur dan even een mailtje naar het bestuur op dombobestuur@gmail.com!
We hopen jullie allemaal te zien op 24 maart!
NB Het NK gemengd paren valt in ditzelfde weekend, waarbij de halve finale op zaterdag is. Het is helaas niet gelukt enige overlap in activiteiten te voorkomen.