«

»

May 21

Definitieve uitslag Dombo viertallentoernooi

Beste Toernooideelnemers en Dombo’s

De uitslag van het Dombo 4tallen toernooi is eindelijk definitief. Bedankt voor jullie deelname aan het toernooi en jullie geduld en sportieve houding op de dag zelf en op het wachten op de uitslag de week erna.

De eerste prijs is gewonnen door team “Ik zei een lytske, Tim” met Dennis Kruis, Hendrik Bijker, Tim Heeres en Marcel Swidde. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. De 2e plaats is voor team Tosca en de 3e plaats voor team Fruitvliegjes. De volledige uitslag is te vinden op de uitslagen pagina van Dombo. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht van de organisatie.

Graag wil ik iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze dag van harte bedanken voor zijn of haar inzet en daarbij Frans Lejeune in het bijzonder, omdat zonder zijn steun op de dag zelf er helemaal geen uitslag zou zijn geweest. Ook bedanken wij Bridgeclub Star en de Nederlandse Bridgebond voor het lenen van materialen en het personeel van het NDC voor de goede zorgen.

Ik wens iedereen een hele mooie zomer en wellicht tot volgend jaar. Het Hemelvaart toernooi wordt dan gespeeld op donderdag 30 mei 2019.

Bedankt namens de Dombo toernooicommissie