«

»

Mar 12

Donderdag 14 maart voorronde Ruitenboer

Donderdag 14 maart spelen we op de clubavond de voorronde voor het Ruitenboertoernooi. Hier vind je meer informatie over het Ruitenboertoernooi. Iedereen mag meespelen met de voorronde, en donderdagavond plaatsen zich vier paren voor de halve finale op zondag 14 april.

Om je je te mogen plaatsen voor de halve finale, moet je aan onderstaande criteria voldoen:

  1. NBB-Rating (per 1 september 2018) is lager dan 1800.
  2. De laatste vijf seizoenen, dus m.i.v. het seizoen 2014-2015, niet gespeeld in of recht gehad op een plaats in een bondscompetitie (Tweede Divisie viertallen of paren of hoger, of Bondsklasse A vrouwenparen);
  3. Beide spelers zijn lid van de BridgeBond.

Donderdag na afloop krijgen alle deelnemers een boekje met uitleg over de spellen en er zijn flessen wijn te winnen.

Iedereen veel succes toegewenst!