«

»

Nov 25

Hans Kreijns Award voor Kees-Jan

Op 14 november heeft zoals bij jullie allen bekend Kees-Jan de Hans Kreijns Award mogen ontvangen.

Ambassadeur van de bridgebond Barbara van Dijk heeft op deze avond de award uitgereikt.

Een greep uit haar motivatie:

Kees-Jan is een verbindende factor zowel aan tafel als voor de gehele club. Bij hem kom je blij aan tafel en ga je blij weg. Of het nu een clubavond, competitiewedstrijd of een kroegendrive is, de houding van Kees-Jan aan tafel is altijd positief. Hij weet mensen enthousiast te maken voor het spel, toont interesse in iedereen aan tafel en kan goed inschatten of mensen graag tips willen horen of juist niet. Hij stelt cursisten en nieuwe leden op hun gemak. Hij is altijd hoffelijk aan tafel en heeft respect voor de tegenstanders. Kees -Jan heeft zich jarenlang ingezet om studenten te leren bridgen. Hieruit zijn nieuwe generaties bridgers voortgekomen. Behalve het speltechnische aspect is hij goed in staat het sociale aspect en de schoonheid van het spel over te brengen. Aan tafel is hij relaxed en maakt hij grapjes. Het plezier in en aan het spel beleven is belangrijker dan winnen.’

 

Een volledig verslag van de uitreiking is te lezen op de site van de bridgebond