«

»

Mar 08

Dombo Dies 2020

Afgelopen zaterdag werd door de (oud)leden van Dombo de verjaardag van Dombo gevierd met de Dombo Dies.

Nadat we allemaal in het voorjaarszonnetje hadden verzameld bij Hofman en er nog wat extra uitleg was gegeven door de commissie en de voorzitter zijn dank voor de commissie had uitgesproken en iedereen veel plezier had gewenst vertrok iedereen naar het eerste café.

Na zeven rondes in verschillende cafés in Utrecht zat de middagzitting erop.

Daarna werd er door velen gezamenlijk gegeten bij SVE. Ook werd daar de uitslag van de middagzitting bekend gemaakt. Waarbij Hendrik Bijker de hoogst genoteerde speler was die ook aan de avondzitting mee ging doen.

Na 13 rondes zat ook de avondzitting van de Dombo Dies 2020 er weer op.

Bij de uitslag was er een primeur! Want in de geschiedenis van de Dombo Dies was deze nog nooit gewonnen door een vrouw. Tot dit jaar!

De winnaar van de middag en avondzitting tezamen is namelijk in 2020 gewonnen door Phebe Heeres met een percentage over de gehele dag van 60,70!

Nadat er ook nog een aantal prijzen waren gegeven aan bijvoorbeeld de grootste stijger, grootste daler, 50% prijs en de spekjesprijs was de Dies 2020 dan echt voorbij.

Er werd door velen nog lang nagepraat/geborreld. Kortom het was weer een geslaagde editie!

Commissie nogmaals dank voor de organisatie en graag alles spelers tot volgend jaar bij de lustrum editie van de Dombo Dies op 20 februari 2021 (de echte verjaardag van Dombo).