«

»

Jun 26

Terug naar bridge aan tafel

Vanaf 1 juli mogen wij weer aan een tafel bridgen. Heel fijn, maar hoe kunnen wij dit het beste organiseren? Wij zijn achter de schermen bezig met het schrijven van een protocol, hoeveel paren kunnen spelen, hoeveel tafels passen er op SVE, hoe laat mag je binnenkomen, en wanneer moet je weer naar huis? Allemaal vragen waarop wij op dit moment het antwoord nog niet op weten.

Mocht je willen meedenken, of heb je goede ideeën hierover, mail dan naar bestuurdombo@gmail.com

Wij kunnen nog niet garanderen dat wij op 2 juli op SVE aan een tafel zitten om te bridgen. Het wachten is op het NOC*NSF, die mogelijkerwijs nog komt met een aanpassing op het protocol zoals het er nu ligt.  Daar zullen wij ons aan moeten houden.

Eén ding is zeker, zoals het vroeger was, zal het voorlopig nog niet worden. We zullen met aanpassingen komen die niet allemaal even leuk zijn.

Kortom houd je mail in de gaten, want zodra we op SVE kunnen bridgen, zullen wij dit per mail gaan communiceren.