«

»

Jul 08

Bridge: hoe nu verder

We kunnen niet meer met zijn allen op donderdag bridgen, er kunnen maximaal 7 tafels op een veilige manier worden gebruikt.

Wat verandert er? Je moet je inschrijven voor de clubavond, via het forum. Insluiting is op donderdag om 16.00 uur! Mochten er zich teveel paren hebben aangemeld, krijg je voorrang op de eerst volgende keer dat je wilt komen. Tevens gaan de online bridgeavonden ook gewoon door op Stepbridge op de donderdagavond.

Als je je niet hebt aangemeld, kun je niet meedoen met de clubavond.

Als je op de club komt bridgen vragen wij je jouw handen te desinfecteren bij binnenkomst en regelmatig je handen schoon te maken (wassen na toiletbezoek!), hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Kom niet naar de club als je verkouden bent en/of koorts hebt. En houdt afstand!

Na de clubavond worden de tafels uit elkaar gezet, biddingboxen en boards opgeruimd.

Mocht je toch niet op de clubavond komen, en je hebt je wel aangemeld, meld je dan af bij Saskia.