«

»

mei 20

Slot evenement – 1 juli

Op zaterdag 1 juli sluit Dombo het seizoen 2022-2023 af met een feestelijke dag.

Eerste deel van de dag: de Clash

We hebben de bridgeclubs APIH uit Groningen, Theseus uit Tilburg, DS’16 uit Utrecht en US Uil uit Amsterdam uitgenodigd voor een clash bij SVE op zaterdag 1 juli. Het lukte APIH vanwege een ander evenement op die dag helaas niet om een team rond te krijgen, maar de andere 3 clubs hebben positief gereageerd. Iedere club levert een team van 12 spelers. In verschillende rondes gaan de clubs tegen elkaar spelen zodat er aan het einde van de middag een winnaar uit de bus komt.
Voor onze club geldt: mocht het zo zijn dat de andere clubs geen 12 spelers kunnen leveren, zullen wij aan onze leden vragen om uit te komen voor een van deze clubs. Afhankelijk van het aantal deelnemers van onze club kunnen wij er ook voor kiezen om een tweede Dombo team in te zetten of meer dan 12 spelers in een team op te stellen, waardoor de paren niet alle rondes spelen. De overgebleven paren kunnen dan helpen bij de bar.

Je kunt je opgeven per paar voor de clash:  https://2012.bridge.nl/evenement/196543

Iedereen mag natuurlijk als toeschouwer komen kijken en onze club aanmoedigen!


Tweede deel: Slotavond
Aansluitend organiseren we de slotavond van het seizoen. Wij willen de dag afsluiten met een BBQ, waarbij we kunnen doorpraten tot in de late uurtjes. Partners en kinderen zijn uiteraard ook welkom om hierbij aan te schuiven en ook zijn de deelnemers aan de clash hiervoor uitgenodigd. Mocht je nog spellen willen spelen, neem deze dan ook vooral mee! Het is niet de bedoeling dat er gebruik wordt gemaakt van de tafeltenniszaal (bv. door kinderen), dus houdt daar rekening mee.

De kosten voor de BBQ bedragen €21,00 per persoon. Graag doorgeven of je vis, vlees of vegetarisch wilt eten. Kosten voor de drank is voor eigen rekening! Opgeven voor de BBQ: https://2012.bridge.nl/evenement/196903

(Alleen de leden van Dombo kunnen zich hiervoor aanmelden, je moet namelijk inloggen op de site van de NBB met jouw lidnummer. Zij moeten dan bij de opmerkingen aangeven wie zij meenemen en wat zij willen eten)

Mocht je vragen hebben over deze dag kun je voor het technische gedeelte (het bridgen en de teamvorming) terecht bij Kees-Jan, voor alle andere vragen (bar en BBQ) kun je terecht bij Saskia.

We hopen op een grote opkomst en hebben er zin in!