«

»

Jan 03

Tussenstand externe viertallencompetitie

We zijn net voorbij de helft van de viertallencompetitie, daarmee hieronder een overzicht hoe de verschillende Domboteams er voor staan. Dombo 1 heeft in de 2e Divisie al tweederde van de wedstrijden erop zitten, de overige teams hebben nu 8 van de 14 ronden gespeeld.

Dombo 1 – 2e Divisie groep 3 – KJ-Patrick en Jan K.-Wouter F.
Na vier weekenden (van de zes) staat Dombo 1 op de 6e plaats van de 14 met een gemiddelde van 11,19. Beide paren staan positief in de Butler. BCO, Star en Dombo nemen de eerste 8 plekken in beslag, daarna volgen de overige teams. De teams liggen qua punten niet ver van elkaar, dus er is nog vanalles mogelijk in deze poule! Hier is de volledige uitslagenlijst te vinden.

Dombo 2 – Hoofdklasse – Wim de R.-Remco V. en Frits-Remco vd H.-Floris V.
Dombo 2 staat op de derde plaats met een gemiddelde van 11,06. Hoewel Culemborg 1 op de eerste plaats een behoorlijke voorsprong heeft is nog niets onmogelijk.

Dombo 3 – Eerste klasse – Theo-Jeroen en Hugo-Erik
Dombo 3 staat tweede in hun poule (gemiddeld 13,77!), met alleen nog HWH3 voor zich. Met een achterstand van slechts vijf punten is een promotieplaats dus zeker een mogelijkheid!

Dombo 4 – Eerste klasse – Eldert-Vincent vd B. en Guus-Dirk
Op dit moment een derde plaats voor Dombo 4 (er moet in deze poule nog een wedstrijd van ronde 8 gespeeld worden door twee andere teams) met een gemiddelde van 11,61. Ook hier is met een achterstand van 10 punten op de nummer 1 nog steeds kans op promotie.

Dombo 5 – Eerste klasse – Roel-Martijn H. en Urske-Petre E.
Met een gemiddelde van 10,60 staat Dombo 5 vierde in hun poule. Eerste in deze poule staat DS'16 met onder andere Esther, Maxim en Maaike. Zij staan op dit moment 31 punten voor, en zullen dus moeilijk in te halen zijn.

Dombo 6 – Eerste klasse – Anne-Lies-Raoul en Marco-Huub
Dombo 6 staat op dit moment op een zevende plaats (van de acht) en daarmee op degradatie. Hopelijk weten zij de dalende lijn van de afgelopen rondes weer om te buigen en hiermee naar een veilige plaats te stijgen.

Dombo 7 – Eerste klasse – Astrid-Mirjam en Marcel-Floris v K.
Op dit moment een laatste plaats voor Dombo 7 (na een 0-20 tegen Dombo 3). Met een gemiddelde van 4,15 zal het moeilijk worden degradatie te voorkomen.

Dombo 8 – Eerste klasse – Yung-Yang-Arjan K. en Gert-Jan-Peter
Dombo 8 staat op een zevende plaats met een gemiddelde van 8,88. Gezien de stand in de poule en de scores in de laatste ronden moet het mogelijk zijn voor dit team de degradatiezone te verlaten.

Dombo 9 – Tweede klasse – Dieuwertje-Wouter vd B. en Joris-Jamie
Een derde plaats met een gemiddelde van 11,15 voor Dombo 9. Het staat in deze poule allemaal erg dicht bij elkaar op de bovenste vijf plaatsen, dus er is nog vanalles mogelijk. Met een achterstand van 11 punten op de nummer 1 is ook promotie nog mogelijk.

Dombo 10 – Tweede klasse – Tilly-Martijn en Bas-Geert en Luc-Lieke
Dombo 10 staat vijfde met een gemiddelde van 8,63. Promotie is bijna niet meer mogelijk gezien de nummer 1 (Wilhelminapark) een gemiddelde heeft van bijna 15.

Dombo 11 – Tweede klasse – Okko-Petra R. en Martine-Jocelyn
Met slechts twee wedstrijden waarin punten zijn gescoord lijkt de tweede klasse nog een beetje te hoog gegrepen voor dit team.

Dombo 12 – Tweede klasse – Phebe-Nicole en Joost-Frank R. en Guido-David
Ook dit team draait nog niet helemaal lekker en staat laatste in hun poule met een gemiddelde van 5,89. De laatste twee teams staan zeer dicht bij elkaar, dus een plaats stijgen zou zeker moeten lukken.