↑ Return to September 2012

Oproep actieve leden!

Het is al even langsgekomen tijdens de aankondigingen op de clubavond en sommige van jullie hebben we al persoonlijk benaderd. Zoals ieder jaar zijn we op zoek naar leden die een actieve bijdrage willen leveren aan een van de vele commissies die onze club rijk is. We zoeken nog commissieleden voor:

  • De Viertallencommissie: Deze commissie houdt zich bezig met de organisatie van het viertallentoernooi op Hemelvaart. Belangrijke taken ind e commissie zijn: inschrijvingen en inkomsten bijhouden, bevestigingen uitsturen naar ingeschreven teams. Reclame maken voor het toernooi: advertentie Imp, drukken + uitdelen flyers, clubs mailen, leuke spellen verzamelen voor een artikel in de Imp na afloop van het toernooi. Overige dingen: locatie regelen, spellen lenen van de NBB en STAR, arbiter regelen, Dupliceren 1 dag voor het toernooi regelen. Op de dag zelf zijn er wat handen nodig om spellen uit te delen.
    Er zijn goede handleidingen beschikbaar met wanneer wat moet gebeuren en wat er allemaal met de computer moet gebeuren en welke problemen je kunt tegenkomen.
  • DIES: De allergezelligste individuele kroegentocht die we elk jaar organiseren ter ere van onze verjaardag.
  • PR commissie:
    We willen allemaal dat Dombo een jonge club blijft, maar dit kan niet zonder nieuwe aanwas. Dit kunnen vrienden, kennissen of mensen zie zomaar komen aanwaaien zijn of cursisten die via de beginnerscursus doorstromen.
    De PR commissie is altijd op zoek naar leden die willen helpen. Dit kan zijn door posters op te hangen, mee te helpen op een open avond of door mee te brainstormen over hoe we de studenten kunnen bereiken.
  • eDommy: Afgelopen jaar zijn er 3 eDommy's verschenen en we hopen dat jullie er van hebben genoten. We zijn Erik, Dennis, KJ, en Floris zeer dankbaar voor hun bijdrage aan de eDommy. Zonder kopij kunnen we de eDommy niet draaiende houden. We zijn dus op zoek naar schrijvers, leuke biedproblemen voor het biedforum, verslagen van toernooien, viertallenwedstrijden, parencompetitie of clubavond, leuke/ belangrijke conventies.