↑ Return to Februari 2012

Even voorstellen…

 

Hoi iedereen,

Ik neem aan dat onderhand bijna iedereen mij in elk geval een beetje kent maar ik zal me toch nog een keer voorstellen. Ik ben Wouter Fitski, 20 jaar oud en ik woon in Maarssen.

Ik ben op dit moment derdejaars student biomedische wetenschappen in Utrecht. Hoewel de studie me goed bevalt, ben ik toch met name geïnteresseerd geraakt in de pathologische kant van onderzoek. Hiervoor moet je eigenlijk geneeskunde hebben gestudeerd. Daarom ben ik van plan om na mijn bachelor Biomedische wetenschappen, de verkorte opleiding Summa geneeskunde te gaan doen. Helaas ben ik dit jaar uitgeloot voor geneeskunde en dit is een manier om toch niet al te veel studievertraging op te lopen.

Na jarenlang te hebben gehockeyd, ben ik momenteel druk met fitnessen. Daarnaast heb ik jarenlang zeer fanatiek geschaakt maar hoe ouder ik werd, hoe langer de wedstrijden konden duren, soms tot wel 5 uur per partij. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit genoeg geduld heb gehad voor het spel. Door mijn ouders en oom en tante ben ik in het bridge gerold. Tijdens de vakantie moet je af en toe iets doen om de tijd te doden . Hier had ik al snel door dat dit een spelletje voor mij was, al heeft het nog lang geduurd voor ik daadwerkelijk besloot aan de cursus te beginnen. Sinds februari is het behoorlijk snel gegaan, het spel wordt voor mij alleen maar beter en beter en daarnaast is het vele malen gezelliger op de club vergeleken met schaken. Wat wil je nog meer?

Mijn viertallenpartner kan maar een keer per twee weken op Dombo spelen, dus ik ben regelmatig op het forum op zoek naar een partner. Als er iemand een keer zin heeft, reageer vooral.

Mvg

Wouter