↑ Return to Mei 2016

Even voorstellen… Petra Rutgers

Hallo allen,

Velen van jullie heb ik al ontmoet tijdens een clubavond, maar in deze "even voorstellen" rubriek kan ik mooi wat meer over mijzelf vertellen.

Ik ben 34 en woon samen met mijn vriendin Roos en onze twee zonen Bram (3) en Koen (1) in Bilthoven. Ik ben in Utrecht opgegroeid en heb Wiskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik 2 jaar voor Capgemini gewerkt waarna ik bij Arla Foods (producent van de zuivelmerken Arla en Melkunie) ben gaan werken. Hier zit ik al weer 7.5 jaar, nu als functie van Lean Manager, wat ontzettend divers, uitdagend en leuk is!

Vanaf mijn 8ste heb ik fanatiek gebasketbald, en ik weet nog goed dat wij met Amazone in 2008 de prijs sportploeg van het jaar van Utrecht verloren van BC Star (de club van mijn moeder). We waren het er allemaal over eens: bridge is toch geen sport! Maar nu 8 jaar later zit ik zelf te bridgen, en met veel heel plezier. Ik ben blij dat mijn moeder jaren aan mijn kop heeft gezeurd om te gaan bridgen, ik ben blij dat Erik en Hugo mij een spoedcursus hebben gegeven, en ik kijk uit naar veel leuke en leerzame clubavonden. Tot dan!

Petra