↑ Return to Februari 2012

Agenda

 

Beginnerscursus
Er gaat weer een nieuwe beginnerscursus van start. Dit keer niet bij Parnassos, maar gewoon bij SVE.  De cursus bestaat uit tien lessen en zal dinsdag 14 februari beginnen. De docenten zijn Erik, Guus, Dirk.  Om de cursus door te laten gaan zoeken we minimaal 6 deelnemers, dus mocht je nog iemand weten die graag bridge wil leren, geef dat dan zo snel mogelijk door.

Inloopavonden
Afgelopen november heeft de eerste Dombo-inloopavond plaatsgevonden. Doel van deze avond was om mensen kennis te laten maken met bridge en eventueel mensen enthousiast te maken om lid te worden, dan wel een cursus bij Dombo te volgen.
De avond was erg gezellig en goed bezocht, vandaar dat besloten is om hier een vervolg aan te geven. Op de volgende maandagen zal opnieuw een inloopavond georganiseerd worden: 16 januari, 6 februari, 2 april, 4 juni en 3 september. Zet deze data dus alvast in je agenda. Ook vrienden en vriendinnen zijn welkom. De inloopavond vindt plaats bij café Broers. Leden van de PR-commissie zijn in ieder geval aanwezig, maar iedereen is welkom!

Dombo-diës
De datum is bepaald. Zaterdag 25 februari zal de Dombo-diës weer plaats vinden. Houdt deze datum dus vrij. Zoals eerdere jaren zal de binnenstad op die dag weer onveilig gemaakt worden door een grote groep dombo-ers, dus sluit je aan en doe mee.

Ruitenboertoernooi
Het Ruitenboertoernooi vindt dit jaar plaats in de week van 5 t/m 9 maart. Net als ieder jaar doen we met zoveel mogelijk paren mee. Dus weer erbij donderdag 8 maart!

Veel bezochte cafédrives en toernooien
KPMG-marathon (zwolle): 17 maart, kosten €55,–
Bossche cafédrive: 21 april, €55,–
APIH: 28 april, €30,–
Dombo viertallentoernooi: 17 mei