↑ Return to Januari 2014

Agenda

Open avonden:
Vanaf maart starten we weer met de Open Avonden. Het concept is simpel: Op de eerste maandag van de maand (mits het niet in een vakantie valt) zit een groep Dombo-ers vanaf 20.00 in café Broers om geïnteresseerden kennis te laten maken met bridge. Dit kunnen zijn kennissen, vrienden of collega’s van Dombo-ers, studenten of wie dan ook die van deze activiteit heeft gehoord en het een keer wil uitproberen.

Dombo Dies:
De datum is bepaald. Zaterdag 8 maart zal de Dombo-diës weer plaats vinden. Houdt deze datum dus vrij. Zoals eerdere jaren zal de binnenstad op die dag weer onveilig gemaakt worden door een grote groep dombo-ers, dus sluit je aan en doe mee.

Socal Event:
Zoals al aangekondigd tijdens de ALV wil het bestuur enkele sociale activiteiten gaan organiseren dit jaar. Zodra er meer informatie bekent is, laten we het jullie weten.

Ruitenboer toernooi:
Het Ruitenboertoernooi vindt dit jaar plaats in de week van 10 t/m 14 maart. Net als ieder jaar doen we met zoveel mogelijk paren mee. Dus weer erbij donderdag 13 maart!

Domboweekend:
Dit allergezelligste weekend met spelletjes, bridge en wandelingen vindt dit jaar plaats in het weekend van 14 november tot 16 november in Vierhouten. Meer informatie volgt te zijner tijd.