Wisselende helften

Dombo 1 heeft afgelopen zaterdag weer twee wedstrijden gespeeld en spijtig genoeg (maar wel verwacht) de koppositie moeten afstaan. Minder brak dan op de vorige wedstrijddag wist het team in beide wedstrijden in de eerste helft een flinke voorsprong te nemen. Helaas werden de punten in beide wedstrijden de tweede helft weer weggegeven. De eerste wedstrijd tegen het sterke team van de Lombard ging daardoor met 9-11 nipt verloren (bij de rust stonden we nog 28 impen voor). De tweede wedstrijd tegen Star 7 ging de eerste helft nog beter (+41 impen). Die voorsprong was gelukkig groot genoeg om nog een overwinning uit het vuur te slepen, maar de 13-7 viel na de ruststand natuurlijk toch een beetje tegen. Tja, als de helften omgedraaid waren, waren we helemaal helemaal blij geweest met deze resultaten waar we vooraf wel voor getekend hadden. Nu voelde het toch een beetje als gemiste kansen. Maar goed, met deze 22 punten erbij staan we nu op 97 uit 7 en gedeeld tweede. De degradatiestreep ligt nu 35 punten onder ons, dus we zijn weer wat verder uitgelopen op onze doelstelling.
Over twee weken staan de wedstrijden tegen de topteams BCO 2 (met o.a. Wim van de Fliert en Vincent Wiering) en BCO 3 (met o.a. Jan Timmer en Rudi Kusters) op het programma.